DADES GENERALS

 MODALITATS

 • INICIACIÓ
 • PERFECCIONAMENT

TEMPORADA 2019/20: del 3 de setembre de 2019 al 19  juny de 2020

EDAT, HORARIS I PREUS

 • DE 6 A 17 ANYS
 • MATRÍCULA  ANUAL 25,00€
 • GIMNÀS SALVADOR SEGUÍ, c/PONT DEL TREBALL DIGNE 15, BARCELONA
 • ACTIVITAT HOMOLOGADA
 • ENTRENAMENTS SETMANALS 1h/dia
  • De dilluns a dijous depenent dels grups 2h setmanals  45,00€/mes
   • Dimarts/dimecres/dijous de 17.30 a 18.30
   • De dimarts a dijous depenent dels grups 1h setmanal    25,00€/mes
   • DIVENDRES de 17.00 a 19.00    25,00€/mes
 • INICI TEMPORADA 2019/20: 3 de setembre de 2019

 ESCOLA ELS PORXOS, Plaça d’Eduard Torroja 12 Barcelona

 • Aquest curs portarem l’extraescolar de parkour a l’Escola Els Porxos. L’escola permet que s’hi apuntin nens i nenes de fora de l’escola. Per tant teniu també aquesta opció. Les condicions per a fer la inscripció les hem de coordinar amb l’AFA de l’escola. Si teniu interès en apuntar-vos en aquest centre poseu-vos en contacte amb nosaltres a partir del 12 de setembre de 2019. Les activitats extraescolars comencen a l’octubre

 

L'ART DEL DESPLAÇAMENT

El parkour és una activitat física centrada en la capacitat motriu de l’individuo. Desenvolupada a partir del mètode natural, tracta de convertir qui ho practica en una persona forta i útil desenvolupant la seva capacitat de traslladar-se únicament amb l’ajuda del seu cos en el medi o terreny en el que es troba adaptant-se a les seves pròpies exigències.

Es tracte del desenvolupament d’un mateix amb el desplaçament útil i eficient com a finalitat del moviment. S’ha de dir també que el parkour neix com una activitat no competitiva.

El parkour és una activitat apta per tot tipus de persones indistintament de la seva edat, gènere, forma física o qualsevol altre handicap creat per la societat. Cadascú treballa amb el seu cos, amb les seves possibilitats, i porta el seu entrenament tan lluny com ells mateixos volen portar-lo.

 

ESCOLA DE PARKOUR THOTPARKOUR

Amb la finalitat de promoure la cultura i l'esport i crear espais lúdics, oberts i potenciadors d'aptituds i inquietuds, la nostra associació Thotsala/Thotesplai incorpora a les seves propostes d'activitats per a   nens/es i joves l'Escola de Parkour que es suma a l’Escola de Futbol Sala Thotsala.

La disciplina del Parkour té com a objectiu intrínsec desenvolupar integralment les capacitats físiques i mentals de l'individu a l'hora que va sumant cada vegada més adeptes, sobre tot en l'àmbit escolar.

Atenent a aquestes inquietuds és que obrim l'Escola de Parkour a les nostres instal·lacions ubicades a l'IES Salvador Seguí de c/Pont del Treball.

Per a tal finalitat comptem amb professionals amb experiència en l'aprenentatge de la disciplina, programes d'entrenament adaptats a les diferents edats i capacitats, instal·lacions amb gimnàs i estructures adequades, circuits a l'aire lliure, tallers a càrrec de coneguts/es representants de la disciplina, activitats especials a les vacances de Setmana Santa i Campus d'estiu.

Thotparkour combina activitats al gimnàs equipat amb circuits al carrer i màsterclass a càrrec de personalitats de la disciplina a nivell nacional i internacional. Tot dinamitzat  per professionals de la disciplina com són els nostres mestres Marc Lloret “Defo” i Kilian Peña acompanyats per un grup de monitors/es titulades i especialitzades.