INFORMACIÓ GENERAL

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ FUTBOL SALA THOTSALA

EDAT de 6 a 16 anys

 

Objectius esportius

 

Augmentar les possibilitats de rendiment esportiu i en concret del futbol sala.

Ampliar el treball dels aspectes bàsics de la tècnica del futbol sala.

Perfeccionar la tècnica individual i col·lectiva.

Treballar la conducció  de la pilota, la passada, el tir, la posició... 

Tècnica individual.

Treball específic: posicions (tanca, ala pivot, porter).

Psicomotricitat i velocitat de reacció.

Presa de decisions, el contra-atacs.

Aspectes ofensius/ defensius.

Transicions/ moviments sense pilota

 

Objectius en valors

 

Respectar i treballar amb els companys/es

Integrar a tots/es els participants en el grup i crear un bon ambient de treball.

Fomentar els valors de companyonia, respecte, cooperació "flair play"...

Aprendre a guanyar i perdre.

Inculcar hàbits de respecte tant dintre com fora del camp.

 

Màxima qualitat

directors i entrenadors titulats per la FCF

amb una vasta i prestigiosa trajectòria en el món del futbol sala

Categories

Escola/iniciació

Pre benjamí

Benjamí

Aleví

Infantil

Cadet

Clínic

Especial porters

Ala, pivot, tanca

Intercanvi i mini tornejos

Sortides setmanals

Servei d’acollida

Servei de menjador/Cuina pròpia

Esplai/Robòtica

 

SORTIDES SETEMBRE

  • DIVENDRES 02/08
    • 9.00 a 13.00: Sortida a la platja de la Marbella. Cal portar.
      • T12/T10
      • Banyador, tovallola, crema solar, manguitos (si cal), xancletes, esmorzar, aigua, roba de recanvi (si cal)
      • PLANIFICACIÓ:
        • Esmorzar
        • Platja/Aigua
        • Futbol platja

 

  • DIVENDRES:
    • SORTIDA: zona 22@
    • HORARI: 9.00 a 15.00
    • ACTIVITATS.
      • Esmorzar i jocs a la zona de pic nic
      • Visita a la zona de jocs, pista atletisme
      • Partit al 22@
      • CAL PORTAR: T12/T10, gorra, crema solar, roba còmoda (esport), motxilla penjada (no rodes), esmorzar, aigua, dinar  els/les que no facin ús del servei de menjador; els/les que en fan ús rebran el pic nic que posa l’empresa.