THOT-HARRY I EL MISTERI DEL CASAL

Continuant amb la temàtica del cinema i la literatura infantil, aquest any hem escollit com a centre d’interès la saga de Harry Potter, raó per la qual el nostre casal es transformarà en “Thotwgarts, escola de màgia i encanteris”


Màgia, misteri, pocions secretes, objectes fantàstics que guarden secrets, escombres voladores, barrets màgics, tornejos de quidditch i molt més seran al nostre dia a dia per tal de què els nens i nenes es converteixin en veritables mags i magues. També i com no podia ser d’una altra manera, hauran de complir missions per assolir els objectius i enfrontar-se a les forces fosques.


Cada setmana el Barret Seleccionador haurà de designar les cases a les que pertanyeran els i les futures mags i magues: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff o Ravenclaw i el mussol Fidwig entregarà les instruccions a seguir.


Òbviament, com bons mags i magues hauran de tenir el seu equipament complert: vareta, escombra, barret, capa, etc coses que podran confeccionar ells/es mateixos/es a l’escola.
Potenciarem la imaginació i la creativitat a través de tallers de plàstica, d’ambientació i de disfresses; aprofitarem per fer experiments i construccions de “maquinària fantàstica” introduint la ciència i la mecànica; les diferents característiques de les cases ens permetrà treballar les emocions i els valors posant-los en pràctica a través del joc. També treballarem la part física aprofitant els campionats de quidditch i els jocs d’entrenament de destreses.
Tot plegat esperem sigui una experiència màgica, engrescadora i motivadora per als nens i nenes que vinguin a Thotwgarts!!!

ACTIVITATS ESPECIALS: Cada dia de 12.00 a 13.00 els/les nens/es faran una activitat especial en anglès: tallers de cuina, música i ball, bricolatge, ciència, jocs de taula, grans jocs, acrobàcia, multiesport, escacs, dibuix i pintura.
CHESS/ESCACS: Els dimecres de 12.00 a 13.00. Aquesta activitat es farà al 50% en anglès. Els/les que no s’hi apuntin faran jocs i activitats en anglès
TALLERS DE MECÀNICA SIMPLE: Dins de la temàtica del casal, cada setmana construirem aparells simples aprofitant materials reciclats introduint així conceptes de mecànica.
REFORÇ ESCOLAR: Optatiu, 1/2h cada dia
NOVETAT 2017: “Tallers d’animació 3D i programació”. Cada setmana i en grups reduïts adaptats a l’edat, els nens i nenes aprendran nocions bàsiques d’animació 3D i programació de jocs. Aquesta activitat tindrà lloc a l’aula d’informàtica.