EQUIP

El nostre equip directiu el formen professionals i llicenciats/es del món acadèmic i de l'esport, garantint així la qualitat de les nostres propostes, tant des del punt de vista esportiu com dels continguts pedagògics i de l’aplicació de les tècniques del lleure. Tot plegat conforma un ventall de coneixements i experiències posades al servei d’aquest projecte esportiu i educatiu que volem portar a terme.

Pel que fa a l'equip de monitors/es està conformat per professionals titulats i amb una ampla experiència en el món del lleure, del CAU i de la pedagogia.

FUTBOL: a càrrec de jugadors professionals de futbol sala i entrenadors/es titulats/es per la FCF que es desenvolupen a clubs de reconeguda trajectòria i prestigi: Sagarra FS, Escola Jordi Sánchez, Campus Javi Rodríguez, Catgas i FCB futbol sala.

PATRICIA GIRET

DIRECTORA, COORDINADORA I SÒCIA FUNDADORA

Directora de lleure i llicenciada en història per la Universitat de Barcelona. Porta anys exercint la seva experiència dins del món de l'educació en el lleure i treballant en l'execució i gestió de menjadors escolars, activitats extraescolars i casals d'estiu.

RAFAEL BERLANGA IZQUIERDO

DIRECCIÓ I COORDINACIÓ CAMPUS DE FUTBOL SALA

Jugador des de les categories del futbol base a la Gramanet de Santa Coloma, entrenador i jugador professional al Debabarrena de País Basc i a la 1a divisió a Romania, aquest any ha debutat a la 1a divisió de Futbol Sala espanyola fitxant per l’UMA Antequera de Màlaga, arribant així a l’elit  del futbol sala.

Soci fundador Thotsala/Thotesplai.

LAIA GUARDIOLA

COORDINADORA ÀREA PEDAGOGIA I EDUCACIÓ ESPECIAL

Titulada en psicopedagogia i educació especial. Porta anys treballant a escoles i s'encarrega dels continguts educatius i l'atenció a l'educació especial a la nostra associació.

Sòcia fundadora Thotsala/Thotesplai.

ANTONIO ORETEGA MEDINA

COORDINACIÓ ESCOLA DE FUTBOL SALA

Entrenador nivell 1 nacional de futbol sala; té el grau superior de monitor d'activitats físico esportives; a més és jugador semiprofessional de futbol sala.

Coordina l'Escola de futbol sala Thotsala i porte les relacions amb altres institucions.