CAMPUS THOTSALA 2017

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES, un estiu més us oferim el nostre campus de Futbol Sala.

Com ja sabeu la nostra proposta consisteix en l’organització i gestió de campus de formació i tecnificació per a nens/es de 4 a 17 anys al  futbol sala.

Aquest any presentem el nostre 4t CAMPUS THOTSALA a l'IES Salvador Seguí, amb novetats i ampliació de serveis i activitats incorporant la secció "escola/iniciació" per a nens/es de 4 i 5 anys i  el futbol 7 en gespa artificial 2 dies a la setmana a més de comptar a les nostres instal·lacions amb 2 camps de futbol sala i camp auxiliar, espai amb gespa natural, espai parquitzat per l'hora de l'esbarjo, menjador, gimnàs i sala d'audivisuals.

Tot dinamitzat per professionals del futbol titulats per l'FCF i amb la col·laboració i apadrinament d'importants personalitats del món del futbol.

Entrenaments i tecnificació diàries, clínics a càrrec d'entrenadors de 1a divisió, visita al Campus de Javi Rodríguez a Vilassar i al de Jordi Sànchez, piscina, excursions setmanals, futbol 7, especial porters amb clínic a càrrec de porters de 1a divisió i molt més, esperant poder proporcionar un estiu més un servei de màxima qualitat als nostres participants.

DIRECCIÓ I COORDINACIÓ

RAFAEL BERLANGA IZQUIERDO

Jugador des de les categories del futbol base a la Gramanet de Santa Coloma, entrenador i jugador professional al Debabarrena de País Basc i a la 1a divisió a Romania, a  l’any 2016 va jugar a la 1a divisió de Futbol Sala espanyola fitxant per l’UMA Antequera de Màlaga, arribant així a l’elit  del futbol sala.

Actualment és jugador del Toulon, equip de la 1a divisió de la Lliga Francesa de Futbol Sala.

Aquest estiu aleshores, és una garantia de qualitat i experiència que posem al servei dels/les nens/es que vulguin participar i gaudir del nostre campus.

És soci fundador de l’Associació Thotsala/Thotesplai i director esportiu de la institució.

CO-COORDINACIÓ

ANTONIO ORTEGA MEDINA:

  • Entrenador nivell 1 nacional futbol sala
  • Monitor d'activitats físico deportives (Grau Superior)
  • Jugador semiprofessional 2aB de La Unió FS Santa Coloma de Gramanet
  • Entrenador dels Infantils A i B de Thotsala, escola de Futbol Sala

DIRECCIÓ GENERAL

 PATRICIA GIRET, Directora de Thotsala/Thotesplai, Associació de serveis culturals, esports i lleure

CARNET Nº 15432/41

THOTSALA, Escola de futbol

De l’interès pels esports, particularment el futbol, va ser que vam crear Thotsala i vam portar a terme el nostre primer Campus de Tecnificació al juliol de 2014 a les instal·lacions de Sant Pacià al barri de Sant Andreu.

Va ser una experiència molt satisfactòria que va superar les nostres expectatives.

Amb molt poca publicitat i comptant amb la referència que significa al barri de Sant Andreu la parròquia de Sant Pacià vam portar endavant el projecte.

El nivell de satisfacció dels/les nens/es participants i de les seves famílies va ser del 97% segons l’índex de usuaris que van ampliar la seva participació i les enquestes que vam realitzar entre les famílies.

Tot plegat ens va impulsar a repetir l’experiència al juliol de 2015 amb una participació multitudinària de nens i nenes de les diverses escoles del barri. El nostre Campus i Casal 2015 va comptar amb 250 usuaris al llarg del mes.

A més, i ens cal fer un especial agraïment, comptem amb el recolze del Marfil Santa Coloma FS, que fa possible l’intercanvi amb el  Campus de Futbol Sala de l’Oscar Redondo i del Dani Salgadovisitant les seves instal·lacions.

Continuant amb la intenció de donar un servei de qualitat, a més de la visita al Marfil Santa Coloma, al Campus 2015 vam rebre la visita de l’Albert Seró, entrenador del Futbol Club Barcelona i del Santi Gea, entrenador de la selecció catalana de futbol sala. Tots dos van dirigir un clínic de futbol a les nostres instal·lacions.

A l’estiu de 2016 vam traslladar les nostres activitats a les instal·lacions de l’IES Salvador Seguí, institució amb la que tenim conveni i que ens va permetre fundar per fi la nostra Escola de Futbol Sala, una aspiració perseguida des de fa anys.

Al Campus 2016 a Salvador Seguí vam comptar amb més de 70 participants al llarg de tot el mes de juliol i vam rebre l’apadrinament del Javi Rodríguez “JR7”, llegenda del futbol sala mundial: Jugador del FCB futbol sala, escollit millor jugador del món i campió del món amb la selecció Espanyola de Futbol Sala. Vam fer un intercanvi amb el seu Campus a Vilassar i actualment mantenim un conveni de col·laboració amb la seva institució.

A més a més, al Campus vam rebre la visita de l’Esteban Sejudo, jugador del 1r equip del FCB, (actualment a Alacant) i vam visitar el Campus de Jordi Sánchez, president del FS Sagarra de Santa Coloma, a Badalona.

Tot plegat va ser un campus amb molta qualitat i amb un gran nivell de satisfacció per part dels/les nens/es que hi van participar, tan és així que molts d’ells/es  formen part actualment de la nostra Escola.

Gràcies al conveni amb Salvador Seguí vam poder portar a terme al fi la nostra gran aspiració de fundar l’Escola Thotsala que es troba funcionant des de setembre de 2016 a les instal·lacions de l’IES.

Actualment comptem a l’escola amb més de 40 nens de totes les categories que competeixen a la lliga que organitza el Consell de l’esport de Barcelona (CEEB)